Information in EnglishInformation in EnglishInformation en français
Información en españolInformationen in DeutschInformasjon på norsk

Siste utgave av Kjemi Daigitalversjon:

www.kjemidigital.no
 
 

Redaktør:

Lars Ole Ørjasæter


Nettsiden redigeres i samsvar med Redaktørplakaten
og Vær varsom-plakaten.

Utgiver:
Logo MO
Media Oslo AS
Boks 119 Manglerud
NO-0612 Oslo

Tlf. 23 15 85 00

Org.nr.
NO 958 168 799 MVA

 Abonner (RSS)

SAMSI distribuerer Bruker i Norge og Sverige

For snart ett år siden startet SAMSI AS som distributør for Brukers instrumenter innen GC,GCMS (SQ/TQ), ICPMS og LCMSMS i Norge. Fra 1. juni 2013 overtar SAMSI ansvaret for de samme produktene i Sverige. Fra samme dato utvider Langesund-bedriften produktporteføljen til også å gjelde MALDI TOF, Q-TOF, Iontraps og UHR FTMS fra Bruker daltonics.


Bruker som også er kjent for andre produktområder som NMR og optiske analyseteknikker, kjøpte for en tid tilbake Varians kromatografiprodukter. Sammen med Brukers LCMS-systemer, utgjør de et meget sterkt alternativ innenfor teknikkene GCMS, LCMS og ICPMS. Bruker valgte i 2012 å outsource flere av disse produktene. Dette er nå gjennomført i Norge, Sverige, Finland og de baltiske stater.
   SAMSI AS har vært i kromatografimarkedet i Norden i snart femten år. Selskapet har gode kunnskaper båded på den tekniske siden og innen applikasjoner mot industrielle kromatografiløsninger. Selskapet er kanskje mest kjent for løsninger innen marine oljer, samt mineralolje og gassapplikasjoner, men med den utrustningen Breeuker bidrar med, kan det tilbys systemer innen de fleste felt.
   - SAMSI ser frem til å gå i gang med den store oppgaven. Det vil ta noe tid å bygge opp alle funksjoner for vårt svenske marked, men selskapet er klart til å sette i gang med disse utfordringene. Vi er også takknemlig for støtte og oppfølging fra Brukers egen serviceavdeling i Norden ledet av Thomas Nilsson, siere SAMSI-sjef Terje Aasoldsen.