Information in EnglishInformation in EnglishInformation en français
Información en españolInformationen in DeutschInformasjon på norsk

Siste utgave av Kjemi Daigitalversjon:

www.kjemidigital.no
 
 

Redaktør:

Lars Ole Ørjasæter


Nettsiden redigeres i samsvar med Redaktørplakaten
og Vær varsom-plakaten.

Utgiver:
Logo MO
Media Oslo AS
Boks 119 Manglerud
NO-0612 Oslo

Tlf. 23 15 85 00

Org.nr.
NO 958 168 799 MVA

 Abonner (RSS)

VWR overtar OneMeds lab-virksomhet

Den verdensomspennende distributøren av utstyr og forbruksartikler til laboratorier, VWR International, har inngått avtale med OneMed Lab, en avdeling av OneMed Group om å overta selskapets laboratorievirksomhet i Finland, Sverige og Norge. OneMeds øvrige virksomhet - i hovedsak medisinske forbruksvarer - fortsetter som før i de nordiske landene, Polen og de tre baltiske statene.
VWRs Europasjef, Manuel Brocke- Bentz, sier i en kommentar at «OneMed med sin posisjon i de tre landene måte forsterker VWRs styrke i form av produktutvalg og kunnskap på en utmerket, og at kjøpet er et lite men viktig skritt mot VWRs målsetting om å bli den ledende distributøren på verdensbasis.»
   I Norge betyr denne virksomhetsovertakelsen at alle de seks annsatte innen OneMeds laboratoriedel går over til VWR. Dato for overtakelse er satt til 1. desember i 2009. Daglig leder for VWR, Svein Trosby, er meget tilfreds med avtalen.
   – Kjøpet av ble først og fremst gjennomført for å styrke VWRs posisjon i Finland, der OneMeds laboratorievirksomhet er markedsleder, men også for Norge er resultatet svært positivt. Vi får over en flott gjeng av meget dyktige folk, og en rekke produkter som kompletterer vårt tilbud – spesielt innen instrumentering og apparater. Jeg gleder meg, sier Trosby. VWR har 50 ansatte i Norge og har spesielt i de senere årene hatt betydelig vekst.
   Selskapet forventer i 2009 å omsette for NOK 225 Mill.