Information in EnglishInformation in EnglishInformation en français
Información en españolInformationen in DeutschInformasjon på norsk

Siste utgave av Kjemi Daigitalversjon:

www.kjemidigital.no
 
 

Redaktør:

Lars Ole Ørjasæter


Nettsiden redigeres i samsvar med Redaktørplakaten
og Vær varsom-plakaten.

Utgiver:
Logo MO
Media Oslo AS
Boks 119 Manglerud
NO-0612 Oslo

Tlf. 23 15 85 00

Org.nr.
NO 958 168 799 MVA

 Abonner (RSS)

Ny QTof fra Waters

Waters benyttet internett da den siste nyvinningen innen MS skulle lanseres. det nye instrumentet heter Waters Xevo quadropole time-of-flight (QTof) massespektrometer og blir betegnet som det mest følsomme QTof-systemet til nå.
Xevo QTof MS fra Waters ble lansert via internett.
Xevo QTof MS fra Waters ble lansert via internett.
12. januar 2009, nNøyaktig kl. 16.00 norsk tid, ble instrumentet lansert i form av en internettbasert pressekonferanse, og Brian Smith, visepresident for Mass Spectrometry Operations kunne fortelle at det nye instrumentet var selskapet svar på økte krav fra verdens analytikere; ønske om instrumentering som kan gi klare svar på komplekse problemer og som kan benyttes av forskere fra høyst forskjellige områder innen kjemien.

Smith sa også at Xevo QTof MS sammen med Aquity UltraPerformance Liquid Chromatography (UPLC) er det eneste kommersielt tilgjengelige MS-systemet som gir forskere optimal UPLC/MS-konfigurasjon.

Waters oppfant QTof-teknologien i 1996, og analyser som tidligere tok uker, kunne nå gjøres unna på minutter. Med Xevo QTof MS har en tatt et nytt skritt i utviklingen med økt forenkling og produktivitet som resultat.